Glavni / Simptomi

Iznajmljivanje foto svjetiljki za liječenje žutice kod novorođenčadi

Simptomi

Volimo i naše male pacijente i njihove roditelje! Zato za postupke koristimo modernu, visokokvalitetnu opremu vodećih domaćih proizvođača.

Ako nam se obratite, možete naručiti foto svjetiljke za liječenje žutice kod novorođenčadi u najpovoljnijim uvjetima. Kod uporabe naše opreme ne morate koristiti naočale.

Rad lampe će biti prikladan i za malog pacijenta i za majku. Ozračivač će se učinkovito i udobno tretirati unutar zidova doma.

Kako radi najam:

1. Pozovite nas i naručite!

2. Donosimo svjetiljku u dogovoreno vrijeme!

3. Upućujemo i instaliramo foto svjetlo!

4. Vi sami liječite dijete kod kuće

5. Vaša beba je zdrava i vraćate foto svjetiljku!

Najam svjetiljki za fototerapiju OFTN-03 i OFTN-420 / 470-02 "Axion" - 450 rubalja dnevno.

Mjerenje bilirubina - 250 rubalja. Pogledajte kuću za mjerenje - 400 rubalja.

Zašto je korisno naručiti foto svjetiljku?

Okrećući nam se za pomoć, možete naručiti najam svjetiljke za liječenje zheltushki u Yekaterinburgu bez ikakvih poteškoća. Iznajmljivanje opreme, roditelji dobivaju značajnu količinu prednosti:

 • Kućni tretman. Iznajmljivanje fototerapijske svjetiljke za novorođenčad pomoći će izbjeći potrebu za posjetom medicinskim ustanovama, kao i boravak u bolnici. Mama i dijete mogu uštedjeti značajnu količinu vremena i živaca.
 • Minimalni financijski troškovi. Iznajmljivanje ultraljubičaste svjetiljke za liječenje žutice bit će jeftino, mnogo jeftinije od kupnje nove opreme. U tom slučaju možete proći sveobuhvatan tretman bez skupog radijatora.
 • Mogućnost korištenja profesionalne opreme. Emiteri neće moći kupiti u redovnim trgovinama koje prodaju opće robe. Iznajmljivanje svjetiljki za fototerapiju predstavlja mogućnost korištenja specijalizirane medicinske opreme koja je na raspolaganju samo rodilištima ili bolnicama.

U zaključku, treba napomenuti da fototerapija za žuticu novorođenčadi omogućuje vraćanje zdravlja djeteta u kratkom vremenu. Kako bi se podvrgli liječenju, majka i mali pacijent neće morati napustiti kuću - sve što je potrebno za brz oporavak bit će vam na dohvat ruke!

Nudimo najam fototerapijskih svjetiljki i kratkoročno i dugoročno. Nazovite odmah: 8 (901) 150-50-42.

grupa

FOTO LAMPE ZA TRETMAN ŽUTE NA NAJAM

informacije

drugo

akcije

79 unosa Za unose u zajednicu

Uvjeti iznajmljivanja fotografija:

1. Trošak najma 450 rubalja. po danu.

2. Polog od 5000 rubalja. (Pri prikupljanju opreme vraćamo razliku od tog iznosa). Prikaži cijelu priču...

3. Trošak bodova plaća se zasebno 400 rubalja. Bodovi su pojedinačni, nisu dostupni za iznajmljivanje.

4. Isporuka 100 rubalja Cheboksary, 200 rubalja Novocheboksarsk, Yoshkar-Ola. Ovaj iznos uključuje opremu za ograde.

5. Zakup se zaključuje na putovnici jednog od roditelja. Ne prihvaćamo dokumente kao kolateral.

6. Minimalno razdoblje najma je 3 dana. Dan se smatra punih 24 sata.

Ako imate pitanja, rado ćemo na njih odgovoriti. 89373830115, 38 09 10.

Preporuke za fototerapiju:

Beba se stavlja u krevetić potpuno gola.

Oči djeteta i genitalije (kod dječaka) moraju biti zaštićene neprozirnim materijalom. Prikaži cijelu priču...
Kada štitite oči, trebate dati prednost posebnim čašama, nego zavojima za lice, budući da on može pomaknuti i poremetiti djetetove gornje dišne ​​putove;

Izvor fototerapije nalazi se iznad djeteta na visini od oko 40-80 cm;

Svakih 1-2 sata fototerapije potrebno je promijeniti položaj djeteta u odnosu na izvor svjetla, naizmjence ga okrenuti naglavce s trbuhom ili leđima;

Svaka 2 sata potrebno je izmjeriti temperaturu djetetova tijela;

U odsutnosti kontraindikacija, potrebno je u potpunosti sačuvati enteralnu prehranu (po mogućnosti s majčinim mlijekom);

Dnevni volumen tekućine koja se ubrizgava djetetu treba povećati za 10-20% (kod djece s ekstremno niskom tjelesnom masom, za 40%) u usporedbi s fiziološkom potrebom djeteta;

Samo biokemijski test krvi može poslužiti kao kriterij za učinkovitost fototerapije;

Fototerapija se može prekinuti ako nema znakova patološkog povećanja bilirubina, a koncentracija ukupnog bilirubina u krvnom serumu postala je niža od vrijednosti koje su poslužile kao osnova za početak fototerapije;

12 sati nakon završetka fototerapije potrebna je kontrolna studija bilirubina u krvi.

Svjetiljka od žute za iznajmljivanje u Petersburgu. Video upute

Kod liječenja žutice novorođenčeta pod svjetlom za fototerapiju, ponekad roditelji imaju ideju kupiti lampu za liječenje žutice. U ovom slučaju, molimo Vas da obratite pozornost na uslugu najma svjetiljki iz žutice u tvrtki Verus. Potrebna vam je fototerapijska lampa za vrlo kratko vrijeme od nekoliko dana do nekoliko tjedana, a kupnja u mnogim slučajevima nije preporučljiva.

Video upute o uporabi svjetiljki za žuticu novorođenčadi OFTN-03.

Intenzitet zračenja OFN-03 sustava utvrđuje i određuje proizvođač u optimalnom rasponu, osiguravajući konstantan intenzitet kako bi se postigla učinkovita i sigurna fototerapija novorođene žutice. Unutar fiksnog optimalnog raspona postoji mogućnost podešavanja zračenja.

Svjetiljke od zenjavanja novorođenčadi za iznajmljivanje +79119285231

Fotolamp za žutu obradu

Us mjesec. Kad je sljedeći dan pedijatar izišao iz stajališta, vidjela je da je žuta, rekla je da je raširi na suncu. Ja sam to učinio. Ali očito to nije pomoglo, jer kad su mjesec dana otišli liječniku, rekla je da je još uvijek žuta. Poslao sam za bilirubin, ispostavilo se da je 180. Nisu me smjestili u bolnicu, odredili su 5 kapi 3p dnevno da popijem hofitol i foto-lampu, do sada 10 dana. Nakon ponovnog davanja krvi. Lampa je pronađena, druga noć je već bila izložena. Prve noći.

Iznajmljujemo svjetiljke za fototerapiju novorođenčadi u Voronežu i regiji. Jedan od najsigurnijih i najbezbolnijih načina liječenja žutice i smanjenja bilirubina kod novorođenčadi je fototerapija. Nudimo za iznajmljivanje fototerapijske svjetiljke za liječenje žutice kod novorođenčadi. Nudimo tri vrste svjetiljki: OFTN-03, OFTN-420 / 470-02, OFTN Kurs-FN-01. Pružamo: • Ugovor o najmu, • Potvrde o sukladnosti. • upute za korisnika, kao i sve što je potrebno za postupak, isporuku i konzultaciju obavljamo putem telefona. Navedite cijenu najma putem telefona + 7-951-554-777-0 [email protected] arenda-lamp.ru

Djevojke, ovo je svjetiljka u kojoj djeca leže danima, iznajmljujemo, zahvaljujući djevojkama koje su savjetovale.Jer sam samo spalio kožu, prvo smo je uzeli kao kvarc (UV lampa), a onda smo pročitali da je to bolje, neugodno je koristiti - Potrebno je zatvoriti oči djeteta i koža se može spaliti 2 minute, ali što možete reći o ovoj žarulji?

Ako netko zna gdje se može iznajmiti svjetiljka za liječenje žutice od novorođenčadi, molim vas da date koordinate. Moskva i Moskva.

Sada postoji najam foto cijevi za liječenje žutice s djecom u našem gradu, na internetu je malo gdje možete naći takvu stvar, ali to stvarno djeluje.Tko treba ovaj kontakt 89875356194 i sama svjetiljka izgleda ovako:

Prodajem novu foto svjetiljku za liječenje žutice kod novorođenčadi. Komplet uključuje: - 2 Philips TL svjetiljke (izrađene u Njemačkoj), posebno dizajnirane za liječenje žutice kod novorođenčadi; - Philips WeeSpecs® zaštitne naočale za fototerapiju; - stropna svjetiljka s kabelom od 2 m; Cijena - 5.000 rubalja. Telefon 8-926-922-78-99 (Odintsovo, Moskva)

Draga mumija ispred vas je fototerapijski ozračivač za liječenje novorođenčaste žutice OFION-03 "Axion". To je posebna certificirana medicinska oprema, prikladna za korištenje, ali ne zahtijeva posebno medicinsko znanje. Naše foto svjetiljke bit će savršeno rješenje za vas i vašu djecu. Postupak ćete moći provesti kod kuće, u vrijeme koje je prikladno za vas i za dijete, a da ne pretvorite svoj život u noćnu moru. Vaša beba će biti kod kuće, pod vašim nadzorom, i nećete morati brinuti o tome hoćete li uhvatiti još jednu infekciju u bolnici.

Pružamo brzu pomoć roditeljima u liječenju bebinih žutica kod kuće osiguravajući opremu za iznajmljivanje. Detaljne informacije možete pronaći na web stranici http: //luchik61.rf/

Pozdrav svima Želim podijeliti svoje iskustvo o tome kako smo izliječili žuticu od našeg novorođenog sina. Otpušteni su iz rodilišta s riječima da više nema žutice. No, to je trajalo 3 dana nakon otpuštanja, a liječnik nam je rekao da imate žutu i da morate otići u bolnicu gdje će vam biti propisana fototerapija i intravenska infuzija glukoze. Ova vijest nas je najmanje šokirala. Odlučio sam pronaći alternativu bolnici, i našao je slučajno, ovaj je bio posebna foto svjetiljka za liječenje žutice kod novorođenčeta koju sam pronašla preko svojih prijatelja, uzela sam ga.

BILIRENT nudi uslugu iznajmljivanja fototerapijskog sustava (foto svjetiljke) Medele BiliBed za liječenje zheltushke kod kuće u Moskvi i St. Petersburgu. Najbolji, najprirodniji i najjednostavniji način liječenja bilirubina je fototerapija. Fototerapija za novorođenčad je prilika za brzo i učinkovito liječenje žutice novorođenčeta, bez pribjegavanja bolnim injekcijama i uzimanju lijekova u zidovima doma. Kod uporabe metode fototerapije, tretman traje samo nekoliko dana, potpuno je siguran za dijete i ne uzrokuje mu nikakvu nelagodu. Zato je fototerapija vrlo popularna kod liječnika.

Pozdrav svima! Želio bih govoriti o novoj usluzi iznajmljivanja fototerapijskog sustava (foto svjetiljke) za liječenje žutice kod kuće u Moskvi i Moskovskoj regiji. Možda će netko biti koristan. Najbolji, najprirodniji i najjednostavniji način liječenja bilirubina je fototerapija. Fototerapija za novorođenčad je prilika za brzo i učinkovito liječenje žutice novorođenčeta, bez pribjegavanja bolnim injekcijama i uzimanju lijekova u zidovima doma. Kod uporabe metode fototerapije, tretman traje samo nekoliko dana, potpuno je siguran za dijete i ne uzrokuje mu nikakvu nelagodu. Točno.

BILIRENT nudi uslugu iznajmljivanja fototerapije (foto svjetiljke) za liječenje žutice kod kuće u Moskvi i Sankt Peterburgu. Najbolji, najprirodniji i najjednostavniji način liječenja bilirubina je fototerapija. Fototerapija za novorođenčad je prilika za brzo i učinkovito liječenje žutice novorođenčeta, bez pribjegavanja bolnim injekcijama i uzimanju lijekova u zidovima doma. Kod uporabe metode fototerapije, tretman traje samo nekoliko dana, potpuno je siguran za dijete i ne uzrokuje mu nikakvu nelagodu. Zato je fototerapija vrlo popularna kod liječnika i roditelja.

Naš dječak danas je star točno 3 tjedna.

Pozdrav svima Želim podijeliti svoje iskustvo o tome kako smo izliječili žuticu od našeg novorođenog sina. Otpušteni su iz rodilišta s riječima da više nema žutice. No, to je trajalo 3 dana nakon otpusta, a liječnik nam je rekao da imate žutu i morate otići u bolnicu, propisat će vam se fototerapija i intravenska infuzija glukoze. Ova vijest nas je najmanje šokirala. Odlučio sam pronaći alternativu bolnici, i pronašao sam je slučajno, ovo je bila posebna foto svjetiljka za liječenje žutice kod novorođenčeta. Našao sam je preko svojih prijatelja, uzeo sam ga.

Iznajmljivanje fototerapijskih instalacija za liječenje žutice novorođenčadi. Praktičan i siguran način za smanjenje bilirubina. Dostava u grad i regiju. Detaljne informacije na web stranici zheltushka.rf. Besplatni telefon 8-800-775-62-51

Pozdrav svima! Nedavno se suočio s problemom. Dijete ima žutu. Zbog posebnih okolnosti nisu mogli proći liječenje u rodilištu. Mi liječimo kod kuće. Znam da u Voronezh postoji ured http://vk.com/zheltushki_net, koji iznajmljuje foto svjetiljke za liječenje žutila. Tko je unajmio? Što je rezultat?

BILIRENT nudi uslugu iznajmljivanja fototerapije (foto svjetiljke) za liječenje žutice kod kuće u Moskvi i Sankt Peterburgu. Najbolji, najprirodniji i najjednostavniji način liječenja bilirubina je fototerapija. Fototerapija za novorođenčad je prilika za brzo i učinkovito liječenje žutice novorođenčeta, bez pribjegavanja bolnim injekcijama i uzimanju lijekova u zidovima doma. Kod uporabe metode fototerapije, tretman traje samo nekoliko dana, potpuno je siguran za dijete i ne uzrokuje mu nikakvu nelagodu. Zato je fototerapija vrlo popularna kod liječnika i roditelja.

Pružamo operativnu pomoć roditeljima u liječenju djetetove žutice kod kuće osiguravajući opremu za iznajmljivanje, a detaljne informacije možete pronaći na http: //luchik61.rf/

Tvrtka Mamasfera nudi novu uslugu na Krimu, i to najam opreme za fototerapiju. Za liječenje žutice pružamo dvije vrste foto cijevi: 1. Fototerapijski ozračivač za liječenje žutice u novorođenčadi OFTN-420 / 470-02 Namijenjen je ozračivanju novorođenčeta "plavim" zrakama duljine 465 nm u svrhu smanjenja postotka bilirubina u krvi. Ima sve potvrde i zaključke. 2. Fototerapijski ozračivač za liječenje žutice u novorođenčadi OFTH-03 Namijenjen je ozračivanju novorođenčeta "plavim" zrakama duljine 465 + 15 nm, kako bi se smanjio postotak.

O web-lokaciji

Naša tvrtka pruža usluge najma medicinske opreme u Hrvatskoj

Mi smo se, primjerice, suočili s ovim problemom, tako da smo apsolutno sigurni da je mnogo prikladnije i isplativije uzeti potreban skupi uređaj za privremeno korištenje nego ga kupiti ili radi dobivanja sličnih postupaka koji će biti hospitalizirani za bolničko liječenje. Uostalom, kuće i zidovi pomažu!
Sva oprema je tehnički ispravna, ima potrebne potvrde o sukladnosti i potvrde o registraciji. Morate naručiti bilo koji zgodan način, a mi ćemo isporučiti i konfigurirati opremu u dogovoreno vrijeme.
Međutim, cilj ove stranice nije samo pokušaj sistematizacije dostupnih informacija o žutici novorođenčadi, već i pokazivanje stvarne kliničke slike tijeka bolesti. Stoga je za nas posebno važno ako ovdje dobijete korisne informacije, podijelit ćete svoja zapažanja i savjete za liječenje s drugima.

Najdetaljnije informacije prikupljene su u odjeljku Članci i informacije.

Možete pratiti ažuriranje stranice u odjeljku Vijesti, kao iu društvenim mrežama i korištenjem RSS-a.

Pomozimo djeci zajedno!

Naša tvrtka je specijalizirana za iznajmljivanje opreme za liječenje žutice novorođenčadi. Najučinkovitiji način za borbu protiv ovog problema je fototerapija ili fototerapija, koja zahtijeva opremu visoke tehnologije. Kupnja takvih uređaja je skupa, osim što se koriste vrlo kratko vrijeme. Nudimo najracionalnije rješenje - iznajmiti potrebnu instalaciju.

Vrste uređaja za iznajmljivanje

Uzimajući potrebnu opremu za privremeno korištenje, možete izbjeći hospitalizaciju ili redovite posjete klinici. Nudimo inovativne strojeve i uređaje koji imaju sve potrebne potvrde o sukladnosti, potvrde o registraciji i detaljne priručnike.

 • oprema za fototerapiju i ozračivač;
 • uređaj za fototerapiju;
 • bilitest;
 • zaštitne naočale.

Nudimo lagane za održavanje i udobne za korištenje foto svjetiljke za liječenje žutice kod novorođenčadi. Svjetiljke se jednostavno instaliraju, imaju dugi vijek trajanja i opremljene su vremenskim programom koji vam omogućuje kontrolu postupka. Jedinica zračenja je fiksirana na željeni kut. Instalacije su kompaktne i mobilne.

Prednosti iznajmljivanja foto svjetiljki za liječenje žutice

Uzimajući opremu u privremeno korištenje, roditelji mogu iskoristiti neosporne prednosti ove usluge:

 • Završetak postupaka kod kuće. Iznajmljivanje svjetiljki za liječenje žutice omogućuje izbjegavanje bolničke terapije, što značajno štedi vrijeme i živce majki i beba.
 • Razumna cijena. Usluga je mnogo jeftinija od kupnje moderne tehnologije.
 • Korištenje profesionalne opreme. Iznajmljivanje ultraljubičaste svjetiljke za liječenje žutice novorođenčadi je korištenje specijaliziranih medicinskih ustanova koje su dostupne isključivo rodilištima ili bolnicama.

Možete iznajmiti foto svjetiljku za liječenje žutice tako da nas kontaktirate na bilo koji udoban način (za više detalja pogledajte odjeljak "Kontakti"). Postoje predstavništva u mnogim gradovima Rusije. Opcija "Povratni poziv".

Što kaže liječnik?

Žutica novorođenčadi nije zastrašujuća!

Žutica, ili vizualna manifestacija hiperbilirubinemije, uključuje sindrome različitog podrijetla, čija je zajednička značajka ikteričko bojenje kože i sluznice.

U mojoj praksi gotovo svakodnevno susrećem žuticu novorođenčadi. To je apsolutno normalno, jer se žutica kod djece uvijek očitovala i nastavit će se.

O žutici

Otpušten iz bolnice sa žuticom?

3-4 dana nakon poroda mama i dijete otpuštaju se iz bolnice. Upravo u ovom trenutku počinje se pojavljivati ​​fiziološka žutica. Kako biti?

Fototerapija - glavni tretman za žuticu novorođenčadi

Fototerapija se koristi više od 30 godina za liječenje žutice bez ikakvih negativnih posljedica.

Vrste lampi za fototerapiju

Za liječenje žutice kod novorođenčadi koristiti svjetiljke s rasponom 410-460 nm.

Znakovi fizioloških zheltushki

Prvi znakovi zheltushki možete odrediti sami.

Upute za uporabu foto cijevi

Slabe svjetlosne foto svjetiljke su vrlo jednostavne za korištenje.

Sunforbaby dezinfekcija foto svjetiljki - prema SanPin standardima

Iznajmljivanje i isporuku foto svjetiljki Sunfobaby u skladu s normama trenutnog zakonodavstva Ruske Federacije na obradu i dezinfekciju opreme. Nakon svake uporabe foto svjetiljke obrađuju se prema SanPin standardima.

Odakle dolazi sunce? Ozračivač OFTN-03

Fototerapijski ozračivač OFTH-03- "Axion" za liječenje neonatalne žutice namijenjen je za fototerapiju, ozračivanjem djeteta plavim svjetlom u spektru valova duljine 465 ± 15 nm kako bi se smanjio sadržaj ukupnog bilirubina u krvi.

dostava

Drage mame i tate! Ovdje možete napraviti preliminarni izračun troškova isporuke fotokamera sanitarnog fobija u regiji Sverdlovsk.

  Sunforbaby Delivery

Dostava putem kurirske službe

Recenzije

Anastasia Stepanova (Ekaterinburg)

Trećeg dana nakon otpusta iz bolnice, Varya se razboljela. Loše je spavala i stalno plakala. Liječnik je rekao da ima žuticu novorođenčadi i da treba hitno liječenje: bolje sa svjetiljkom. Na internetu sam pronašao tvrtku Sunforbaby. Ostavila je zahtjev za najam foto svjetiljke, a nakon 2 sata donijela ga je tvrtka. Rekao je kako se koristi uređaj i mjeri bilirubin. Uzeli su foto-lampu za liječenje žutice 4 dana. Varyusha se oporavio. Hvala vam puno *)

Daria Alekseevskaya (Ekaterinburg)

Naša kći odmah nakon pražnjenja počela je žuticu. Moj suprug i ja bili smo jako zabrinuti, odmah se obratili pedijatru. Liječnik je predložio dvije mogućnosti liječenja: lijekove ili fototerapiju. Lijekovi imaju nuspojave (((, stoga su odmah pristali na tretman žute svjetiljke s lampom za novorođenčad. Pronašli smo Sunforbaby na internetu i naručili svjetiljku od njih. Oni su je brzo donijeli. Iznajmili su je za 5 dana kako bi naše dijete bilo zdravo. na dostavu, kurir je stigao 40 minuta nakon što mu je ostavljen zahtjev. Pomogao je sve namjestiti, a mi smo odmah stavili Milanku u lampu, prvi put u tjedan dana uspjeli smo spavati više od 3 sata zaredom, zahvaljujući Sunforbabyu za rad. Glavno je Milanino zdravlje ova)! *

Nadezhda i Kirill Lagudza (Tyumen)

Imamo problema s ovom vrstom usluga u gradu. Moj suprug i ja tražili smo mjesto za liječenje sina od žute. Već je gotovo otišao kupiti lijekove, ali prije izlaska naišao je na SFB. Naučili smo da je moguće učinkovitije i sigurnije liječenje žutice kod novorođenčadi kod kuće. Bili smo vrlo sretni: bez nepotrebnih problema i troškova, donijeli smo svjetiljku, i brzo smo se oporavili))) Zahvaljujući profesionalcima - znate svoj posao! Hvala vam što ste se brinuli o našoj djeci!

Nina Orlova (Ekaterinburg)

Puno vam hvala na izvrsnoj usluzi majkama Jekaterinburgu - za vaše svjetiljke od žute za iznajmljivanje! Liječnik je propisao liječenje, ali u bolnici nije bilo takvih svjetiljki. Odmah sam pronašao vašu web stranicu na internetu i naručio isporuku svjetiljke u vaš dom! Ispalo je sve jednostavno i praktično))) Hvala još jednom!

 • Besplatna dostava
 • Mjerenje bilirubina (prije i nakon tretmana)
 • Pružanje svih potrebnih dokumenata
 • Primarni brifing (kako upotrijebiti svjetiljku za fotografije, pružanje podsjetnika)
 • Konzultacije o svim pitanjima od interesa
 • Besplatna dostava
 • Mjerenje bilirubina (prije i nakon tretmana)
 • Pružanje svih potrebnih dokumenata
 • Primarni brifing (kako upotrijebiti svjetiljku za fotografije, pružanje podsjetnika)
 • Konzultacije o svim pitanjima od interesa
 • Besplatna dostava
 • Mjerenje bilirubina (prije i nakon tretmana)
 • Pružanje svih potrebnih dokumenata
 • Primarni brifing (kako upotrijebiti svjetiljku za fotografije, pružanje podsjetnika)
 • Konzultacije o svim pitanjima od interesa

Nazovite nas:

Pišite nam:
+79122931573

rekviziti

SP Rogach P. S.
620130, regija Sverdlovsk,
Ekaterinburg, ul. Čajkovski, d.87. sq.
26; TIN 890509794387
OGRNP 316965800058766,
putovnica 74 04 500140, izdana od gradskog ATC-a
Noyabrsk Yamal-Nenets Autonomous Okrug,
28.8.2005. Na: 892-005
Račun 40802810202270004164
TOČKA PJSC "KHANTY-MANSIYSKY
OTVARANJE BANKE "
C / c 30101810600000000999
BIK 044583999

NAJAM

Izvodimo najam fototerapijskih svjetiljki (foto svjetiljke) za liječenje neonatalnih zheltushki u gradu Nizhny Novgorod.

Iznajmljivanjem foto svjetiljke možete brzo smanjiti razinu bilirubina kod novorođenčeta u ugodnom kućnom okruženju. Fototerapija je jeftina i djelotvorna metoda liječenja, koja se temelji na činjenici da bilirubin apsorbira svjetlost, koja mijenja njegovu molekularnu strukturu kao i izlučni sustav tijela.

Stoga, pomoću svjetiljke za fototerapiju može se učinkovito nositi s žuticom novorođenčadi.

FOTONYANYA

Najam svjetiljki za fototerapiju

žutica novorođenčadi

2 jednostavna koraka za pomoć bebi

Obavite analizu bez uzimanja krvi

automatski mjerni uređaj namijenjen objektivnoj procjeni stupnja hiperbilirubinemije kod novorođenčadi neinvazivnom transkutanom metodom. Uređaj je minijaturni reflektirajući fotometar s dva vala koji analizira zračenje raspršeno potkožnim tkivom. Rezultat mjerenja se izdaje na digitalnom pregledniku u međunarodno prihvaćenim jedinicama indeksa transkutanog bilirubina (TBI)

roditelji

Najčešće nema razloga za zabrinutost, ali ako se žutica odgodi, terapiju propisuje liječnik. Tu se situacija nažalost razvija na takav način da se liječnici rukovode zastarjelim metodama, a ne najnovijim znanstvenim podacima i propisuju neučinkovito liječenje. No, najčešće beba i majka ulaze u bolnicu, gdje obavljaju određene postupke. To je obično odjel za zarazne bolesti sa svim njegovim značajkama: rizik od hvatanja infekcije, odvajanje majke od djeteta za vrijeme trajanja postupka (najmanje 3 dana), kršenje režima dojenja, kršenje nutritivnog statusa majke, stresna situacija, nepažljivo osoblje, želja liječnika. "maksimalni tretman" (testovi, kapaljke, transfuzije krvi) kako bi se dobio maksimalni novac za OMS.


Ako žutica nije patološka, ​​ali je produljena, daje značajno opterećenje na nezrelu jetru djeteta. Najučinkovitiji način liječenja ovog stanja je fototerapija, a za njegovu provedbu nije potrebno ići u bolnicu. Za to je jedino potrebno da majka ima priliku napraviti analizu bez krvi u kući, unajmiti uređaj za fototerapiju i biti sigurna s djetetom kod kuće.

Izliječite dijete

Fototerapija je najbrža, najlakša i najprihvatljivija metoda za liječenje žutice novorođenčeta, pri čemu ne morate provoditi nikakve bolne ili neugodne postupke za dijete i dati mu lijekove koji utječu na neobrađenu jetru djeteta. Stoga, kada vaše dijete razvije žuto novorođenče, liječenje fototerapijom kod kuće će biti najprikladnije rješenje.

Fototerapija kod kuće

na isti način kao u bolnici, ali mnogo ugodnije i sigurnije za bebu i majku

SVJETLO SVJETLA

SVJETLO U GORNJI SVJETLO

NAJAM: 900 RUB. / DAN

PROMOCIJA: MJERENJE BILIRUBINA BESPLATNO

NAJAM: 800 RUB. / DAN (MOSKVA I REGIONALNO)

PROMOCIJA: ZAŠTITNA BAND BESPLATNO

Svjetiljka iz žutice za iznajmljivanje

Vrlo često novorođenčad ima visok sadržaj bilirubina u krvi. To je jak toksin koji negativno utječe na živčani sustav, može prodrijeti u tkiva, obojiti ih žutim. Liječnici to stanje nazivaju fiziološkom žuticom novorođenčadi. Za određivanje razine ukupnog izravnog bilirubina u krvi može biti na analizu. Stopa ovih spojeva u tijelu novorođenčeta nešto je viša od one kod odrasle osobe, ali postoje ograničenja koja ne bi smjela prelaziti. Inače se bolest razvija. Ponekad se može odrediti po izgledu djeteta - to je tromo, pospano, a bijele oči i koža imaju žutu nijansu.

Žuta, kao što je njezine mlade majke nazivaju diminitivno, nije tako bezopasna kao što se čini. Nije vrijedno nadati se da će proći sam. Njezino liječenje mora biti vrlo ozbiljno, tako da toksin ne prodire u moždane stanice i ne uništava ih.

Najjednostavniji i najučinkovitiji način liječenja žutice je lampa za fototerapiju. Omogućuje vam brzo liječenje na prirodan način, a ne korištenje lijekova i injekcija. Njegovo djelovanje temelji se na činjenici da pod utjecajem određene duljine svjetlosnih valova, bilirubin prelazi iz toksičnog oblika u netoksični i eliminira se iz tijela prirodnim putem. Takvo liječenje traje samo nekoliko dana, nije opasno za dijete i ne uzrokuje nelagodu djetetu. Zato je fototerapijska lampa za liječenje žutice toliko popularna među roditeljima.

Treba napomenuti da fototerapija zahtijeva samo uređaj nove generacije - LED ili fluorescentnu lampu. LED svjetiljka je kompaktnija i fluorescentna je učinkovitija. Kada se koristi, stvara se dodatna toplina, što čini postupak još ugodnijim za bebu. Stare lampe ne mogu smanjiti razinu bilirubina, jer je njihov resurs već razvijen.

Kako bi se liječenje novorođenčeta obavljalo kod kuće, nije uopće potrebno kupiti svjetiljku, jer se može iznajmiti. Svjetiljka od žutog zakupa omogućit će mami da uštedi vrijeme i trud, a ne da ih troši na boravak u bolnici ili odlazak na kliniku. Svjetiljka od žute će biti prilično jeftin, pogotovo jer će trajati samo 3-5 dana. Stanje djeteta tijekom tog vremena značajno će se poboljšati, razina bilirubina će se normalizirati i dalje će ostati stabilna. Takav učinak ne može se postići niti jednom drugom metodom terapije, pogotovo zato što su svi oni već zastarjeli i nisu se dugo koristili u svjetskoj praksi.

Unajmite svjetiljku za liječenje žutice

Fiziološka žutica je normalan proces koji se vidi u 45-60% novorođenčadi tijekom prvih nekoliko dana života.

fototerapija

Medela Bilibed (Švicarska) je jedan od najinovativnijih, intenzivnih sustava fototerapije za neonatalnu žuticu.

Iznajmljivanje fototerapijskog sustava Medela BiliBed u Moskvi i moskovskoj regiji

Naša tvrtka sa zadovoljstvom Vam nudi usluge vezane uz najam inovativnog fototerapijskog sustava Medela BiliBed za liječenje žutice kod novorođenčadi. Suočeni smo s ovim problemom u našem primjeru, ne znamo koliko je teško pronaći uređaj koji je toliko potreban za zdravlje djeteta na blagajni, pa čak iu kratkom vremenu. Stoga je cilj naše tvrtke pružanje hitne pomoći roditeljima u liječenju žutice djeteta kod kuće, osiguravanjem opreme za privremeno korištenje. Ova vrsta usluge ima nekoliko značajnih prednosti:

1) Značajna novčana ušteda zbog činjenice da ne morate trošiti novac na skupe uređaje koji su potrebni samo za kratko vrijeme.

2) Nema potrebe držati predmete u kući koji neće biti potrebni nakon obnavljanja zdravlja.

3) Dopuštamo roditeljima da izbjegavaju hospitalizaciju u bolnici zbog različitih postupaka.

Kako biste unajmili potrebnu medicinsku opremu, jednostavno nazovite:

Publikacije O Dijagnostici Jetre

Pripreme za liječenje jetre: specifičnost, procjena učinkovitosti i troškova

Dijeta

U potrazi za lijekom za jetru, osoba se suočava sa širokim izborom lijekova, au proučavanju uputa - s brojnim nerazumljivim izrazima.

Kako izliječiti jetru nakon alkoholiziranosti kod kuće

Dijeta

Kako liječiti jetru nakon alkohola? Moderna medicina nudi čitav arsenal lijekova i narodnih lijekova, oni će pomoći riješiti se toksina koje izlučuju alkoholna pića.

Mogu li dobiti drugi put žuticu?

Dijeta

Botkinova bolest uključena je u skupinu virusnog hepatitisa, karakterizirana blagim tijekom i odsutnošću komplikacija (u većini slučajeva). Patologija se može dijagnosticirati u bilo kojoj dobi, ali je najteža u razdoblju dojenčeta.

Pješčana smilje: ljekovita svojstva i kontraindikacije. Kako skuhati i uzeti za liječenje jetre i ne samo

Analize

Pozdrav prijatelji. Tijekom cvatnje ljekovitog bilja i sezone sakupljanja ljekovitog bilja, nastavljam ispunjavati svoje mjesto korisnim informacijama o ljekovitim biljkama koje su dostupne u gotovo svakom kutu srednje zone.